Hartstichting

Geen passende vacature gevonden en je wilt graag bij de hartstichting werken?

Stuur ons een open sollicitatie

Iedereen een gezond hart. Dat is de droom van de Hartstichting. Een sterk hart is de motor achter je dagelijkse portie energie. Daarom is het belangrijk dat je goed voor je hart zorgt.

De Hartstichting werkt iedere dag aan concrete oplossingen om de harten van Nederland zo gezond en zo sterk mogelijk te houden. Zodat iedereen uit het leven kan halen wat erin zit. Onze missie is om hart- en vaatziekten eerder te herkennen, eerder op te sporen en beter te behandelen.

Daarom stimuleren wij innovatie, financieren wij wetenschappelijk onderzoek, geven wij voorlichting, organiseren wij evenementen, en werken wij aan verbeteringen in de zorg. Alles om hart- en vaatziekten verder terug te dringen. De sleutel tot succes ligt wat ons betreft in twee woorden: versnelling en betrokkenheid. 

Wij zoeken daarom nieuwe, getalenteerde en super ambitieuze collega's, die bewezen hebben een verschil te kunnen maken en hun talenten willen inzetten om onze droom te verwezenlijken: Iedereen een gezond hart!

 

Welke vacatures komen vaak voor bij de Hartstichting?

Wij zijn regelmatig op zoek naar:

  • communicatie adviseurs en marketing specialisten,
  • relatiemanagers en projectleiders bijvoorbeeld op gebied van AED & burgerhulpverlening, gezonde samenleving, E-health en corporate partnerships,
  • onderzoeksmanagers en beleidsadviseurs, die zich bezig houden met coordineren van hart- en vaatonderzoek en zorginnovatie.

Wat biedt de Hartstichting?

  • Een zeer professionele omgeving waarin je verantwoordelijkheid draagt en waar ruimte is voor ambitie en groei,
  • Een voor de sector marktconform salaris,
  • 30 vakantiedagen en 22 vitaliteitsuren op basis van een fulltime aanstelling,
  • Eindejaarsuitkering, naast het wettelijk vakantiegeld,
  • Reiskostenregeling, gunstige pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en studiekostenregeling.

Wij geloven in meer diversiteit in onze organisatie, waarbij wij ook mannen, nieuwe Nederlanders en andersdenkenden aanraden te solliciteren.

Stuur een open sollicitatie door op de rode sollicitatie button hieronder te klikken en je CV te uploaden. Wij komen dan bij je terug op moment dat zich een geschikte vacature voordoet.

Vacature delen via:

Referentienummer:

201899

Regio:

  • Heel Nederland

Sluitingsdatum:

01-02-2022

Startdatum:

01-02-2018

Locatie:

Den Haag

Contactpersonen:

Michel van Eden

tel.: +31 703155555

Kantooradres:

Prinses Catharina-Amaliastraat 10 2501 CH Den Haag