Hartstichting

Geen passende vacature gevonden en je wilt graag bij de hartstichting werken?

Stuur ons een open sollicitatie

Iedereen een gezond hart. Dat is de droom van de Hartstichting. Een sterk hart is de motor achter je dagelijkse portie energie. Daarom is het belangrijk dat je goed voor je hart zorgt.

De Hartstichting is een toonaangevend gezondheidsfonds met een grote ambitie om bij te dragen aan oplossingen om harten gezond te houden, snelle hulp te bieden als iedere minuut telt, hartproblemen eerder op te sporen en steeds beter te behandelen. Al meer dan 55 jaar doen wij er alles aan om de harten van Nederland iedere dag te laten kloppen. We investeren in onderzoek en innovatie op het gebied van preventie en zorg. Maar net zo belangrijk vinden wij het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen. De sleutel tot succes is hierbij versnelling en betrokkenheid, van zowel het publiek als de zorgprofessionals en andere belangrijke stakeholders.

Wij zoeken regelmatig nieuwe, getalenteerde en super ambitieuze collega's, die bewezen hebben een verschil te kunnen maken en hun talenten willen inzetten om onze droom te verwezenlijken: Iedereen een gezond hart!

Welke vacatures komen vaak voor bij de Hartstichting?

Wij zijn regelmatig op zoek naar:

  • communicatie adviseurs en marketing specialisten,
  • relatiemanagers en projectleiders bijvoorbeeld op gebied van AED & burgerhulpverlening, gezonde samenleving, E-health en corporate partnerships,
  • onderzoeksmanagers en beleidsadviseurs, die zich bezig houden met coordineren van hart- en vaatonderzoek en zorginnovatie.

Wat biedt de Hartstichting?

  • Een zeer professionele omgeving waarin je verantwoordelijkheid draagt en waar ruimte is voor ambitie en groei,
  • Een voor de sector marktconform salaris,
  • 30 vakantiedagen en 22 vitaliteitsuren op basis van een fulltime aanstelling,
  • Een flexibele feestdag,
  • Eindejaarsuitkering, naast het wettelijk vakantiegeld,
  • Reiskostenregeling, gunstige pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en studiekostenregeling.

De organisatie

Werken bij de Hartstichting is meer dan alleen een baan. We zijn stuk voor stuk enthousiaste ambassadeurs die samen werken aan onze droom: Iedereen een gezond hart! Dat vertaalt zich in een werkwijze die zich kenmerkt door professionaliteit, gedrevenheid en betrokkenheid. Onze campagnes, evenementen en andere communicatie-uitingen zijn eigentijds en motiverend, en spreken een groot publiek aan. Of je nu preventief met je gezondheid bezig bent of als hartpatiënt de beste behandeling wilt, de Hartstichting ondersteunt je. Precies díe ambitie vragen wij van jou als je bij de Hartstichting komt werken.

Ons kantoorpand is gevestigd in Den Haag, direct aan de A12 en op loopafstand van station Ypenburg. We kiezen er als gezondheidsorganisatie bewust voor om in deze tijd voornamelijk vanuit huis te werken. Dankzij onze online meetings zijn we dagelijks in staat om goed contact met elkaar te houden. Over ons werk, maar ook om elkaar te motiveren in deze bijzondere tijd gezond en positief te blijven. Kom je bij ons werken, dan staan we natuurlijk garant voor een goede inwerkperiode zodat jij snel je weg vindt binnen onze organisatie. We roken niet bij de Hartstichting en streven een gezonde en actieve leefstijl na.

 

De Hartstichting is in 2021 verkozen tot beste werkgever in de categorie Goede Doelen en daar zijn wij super trots op! Dit keurmerk is toegekend op basis van een beoordeling door onze medewerkers. Wij onderscheiden ons van andere werkgevers door te luisteren naar de feedback en ideeën van onze medewerkers om zo continu te verbeteren. 

Wij zijn een inclusieve werkgever die alle medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen. Werk is een groot onderdeel van het leven. Het is dan ook logisch dat je veel tijd besteedt met jouw collega’s. Wij vinden het daarom belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij de Hartstichting en creëren een bedrijfscultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Stuur een open sollicitatie door op de rode sollicitatie button hieronder te klikken en je CV te uploaden. Wij komen dan bij je terug op moment dat zich een geschikte vacature voordoet.

Kies hieronder een afdeling om je sollicitatie te starten:

Vacature delen via:

Referentienummer:

201899

Regio:

  • Heel Nederland

Sluitingsdatum:

01-02-2023

Startdatum:

in overleg

Locatie:

Den Haag