Team manager ICT & Facilities

Een gezond kloppend hart voor iedereen!

De Hartstichting staat voor een gezond kloppend hart voor iedereen, zodat elke burger alles uit het leven kan halen. Helaas ondervindt een toenemend aantal mensen dat de gezondheid van hun hart juist dat verhindert.

Wij werken aan concrete oplossingen om ieders hart zo sterk mogelijk te houden of te maken. Stap voor stap en op verschillende fronten tegelijk bouwen wij aan een hartgezonde samenleving. Dat doen wij samen met Nederland, met medewerkers, patiënten, naasten, vrijwilligers, donateurs, zorgprofessionals, wetenschappers en business partners.

Het doel van het team ICT & Facilities (6 medewerkers plus uitbestede diensten) is het leveren van een werkomgeving die optimaal bijdraagt aan het realiseren van de doelstellingen van de Hartstichting.

Om dit allemaal te kunnen realiseren zoeken wij een:

Team manager ICT & Facilities

Standplaats: Den Haag, 32-40 uur per week

Als team manager heb je de volgende taken:

• Het managen, leiden en verder ontwikkelen van het team van professionals;
  • Het waarborgen van de continuïteit van de informatievoorziening;
  • Het ontwikkelen en uitvoeren van het beleid ten aanzien van IT-governance voor technisch en functioneel beheer als ook voor systeem- en databeveiliging;
  • Het uitvoeren van het ICT-jaarplan;
  • Het uitvoeren en/of ondersteunen van projecten, vooral op ICT-gebied;
  • Het aansturen van uitbestede diensten: netwerkbeheer en servicemanagement, bedrijfsrestaurant, schoonmaak en receptie;
  • Je bent verantwoordelijk voor portfoliomanagement van een groot aantal op ICT gebaseerde diensten;
  • Je zoekt actief samenwerking met belanghebbenden binnen en buiten de Hartstichting.

In deze functie adviseer en rapporteer je aan het afdelingshoofd Bedrijfsvoering.

Wij vragen:

• Academisch werk- en denkniveau;
  • Ruime aantoonbare relevante ervaring met het managen van een team, projecten en partners;
  • Ruime kennis en ervaring op ICT-gebied, bijvoorbeeld op het gebied van business intelligence, service oriented architecture en werken met hybride cloud omgevingen, in bijzonder in relatie tot Microsoft Azure;
  • Ervaring met logistieke processen, in bijzonder fulfullment vanuit webshops;
  • Sterke kwaliteiten in opdrachtgeverschap en programma management;
  • Een relevante opleiding op minimaal HBO niveau;
  • Resultaatgerichtheid en een teamspeler;
  • Een duidelijke visie, kwaliteiten om te overtuigen en omgevingsbewustheid.

Wij bieden:

Een veelzijdige, zelfstandige functie in een gedreven team in een informele, betrokken sfeer en met een gezonde dosis humor.

-      Secundaire arbeidsvoorwaarden:

• 30 vakantie dagen en 22 vitaliteitsuren op basis van een fulltime aanstelling.
    • Eindejaarsuitkering, naast het wettelijk vakantiegeld.
    • Gunstige pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en studiekostenregeling.
    • Het salaris ligt tussen € 3.819,- en € 5.614,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (40 uur) en is afhankelijk van relevante werkervaring.

Meer informatie:

Meer informatie over de organisatie vind je op onze website www.hartstichting.nl.

Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Maarten Stikkelorum, Afdelingshoofd Bedrijfsvoering. 070-3155684

De vacature is tegelijkertijd in- en extern uitgevraagd. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

• Utrecht

29-05-2019