Hartstichting

Iedereen een gezond hart. Met support van de Hartstichting.

Senior Relatiemanager Nalatenschappen

De Hartstichting is een toonaangevend gezondheidsfonds met een grote ambitie om bij te dragen aan oplossingen om harten gezond te houden, snelle hulp te bieden als iedere minuut telt, hartproblemen eerder op te sporen en steeds beter te behandelen. Al meer dan 55 jaar doen wij er alles aan om de harten van Nederland iedere dag te laten kloppen. We investeren in onderzoek en innovatie op het gebied van preventie en zorg. Maar net zo belangrijk vinden wij het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen. De sleutel tot succes is hierbij versnelling en betrokkenheid, van zowel het publiek als de zorgprofessionals en andere belangrijke stakeholders. Voor het team Strategische Relaties zoeken wij een

Senior Relatiemanager Nalatenschappen | 32 uur

 • jaarcontract, met zicht op verlenging
 • standplaats Den Haag

Wat ga je doen?

In deze functie met een sterk externe focus, ben je verantwoordelijk voor het profileren van de Hartstichting bij het Nederlandse publiek en bij verschillende stakeholders. Met jouw ervaring op het gebied van marketing en het opzetten van wervingsactiviteiten zorg je ervoor dat het publiek op een integere wijze wordt gewezen op de mogelijkheden om na te laten aan de Hartstichting. Dit doe je o.a. door:

 • Aanscherpen, borgen en uitvoeren van een strategie gericht op het vergroten van de inkomsten uit nalatenschappen;
 • Een succesvolle wervingscampagne te ontwikkelen passend bij de boodschap van nalatenschappen;
 • Data-gedreven rapporteren, monitoren en evalueren van uitgevoerde wervingsactiviteiten;
 • Signaleren en analyseren van in- en externe ontwikkelingen en de behoeften en belangen van de doelgroep.
 • Identificeren en benutten van kansen en innovatieve manieren om de boodschap nalaten over het voetlicht te brengen;
 • Representeren van de organisatie bij relevante externe stakeholders, zoals Goede Doelen Nederland en de campagne Toegift.

Wie ben jij?

 • HBO+ werk- en denkniveau, richting marketing en/of stakeholdersmanagement ;
 • Expert op het gebied van nalatenschappen en kennis van en affiniteit met de doelgroep (60-70+);
 • Je bent analytisch en communicatief sterk;
 • Ruime ervaring met het opzetten van mediacampagnes en uitrollen van marketingactiviteiten;
 • Kennis van relevante (juridische) wet- en regelgeving en procedures omtrent nalaten is een pré;
 • Aantoonbare netwerkvaardigheden.

Je bent een zelfstandige en daadkrachtige persoonlijkheid en in staat jouw standpunten op een heldere en overtuigende manier te beargumenteren. Je bent een netwerker in hart en ziel en in staat om op alle niveaus mensen te boeien en mee te krijgen. Je beschikt zowel over commercieel inzicht als over inlevingsvermogen. Van nature leg je de lat hoog en ga je voortdurend op zoek naar kansen voor vernieuwing en verbetering.

Wat bieden wij?

We bieden een super afwisselende baan in een leuk en professioneel team. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen een mensgerichte organisatie. Binnen en buiten het team krijg je de ruimte om jouw ideeën en concepten uit te werken, samen met veel gedreven collega’s. Je krijgt  een jaarcontract met uitzicht op verlenging. Wij werken in een hybride werkvorm zowel thuis als op kantoor.

 • Het salaris ligt tussen € 3.752 en € 5.443 bruto per maand bij een fulltime aanstelling (40 uur) en is afhankelijk van relevante werkervaring.
 • Je krijgt op basis van een fulltime dienstverband 30 verlofdagen en 22 vitaliteitsuren
 • Naast het wettelijke vakantiegeld een eindejaarsuitkering
 • Reiskostenregeling, gunstige pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, studiekostenregeling en een flexibele feestdag.

Onze organisatie:

Werken bij de Hartstichting is meer dan alleen een baan. We zijn stuk voor stuk enthousiaste ambassadeurs die samen werken aan onze droom: Iedereen een gezond hart! Dat vertaalt zich in een werkwijze die zich kenmerkt door professionaliteit, gedrevenheid en betrokkenheid. Onze campagnes, evenementen en andere communicatie-uitingen zijn eigentijds en motiverend, en spreken een groot publiek aan. Of je nu preventief met je gezondheid bezig bent of als hartpatiënt de beste behandeling wilt, de Hartstichting ondersteunt je. Precies díe ambitie vragen wij van jou als je bij de Hartstichting komt werken.

Ons kantoorpand is gevestigd in Den Haag, direct aan de A12 en op loopafstand van station Ypenburg. Binnen de Hartstichting werken we hybride. Ons kantoor biedt fijne werkplekken en is de plaats om collega’s te spreken en te ontmoeten. Samen met je teammanager bepaal je wat de beste verdeling thuis- en kantoorwerk is met als richtlijn een 50/50% verdeling. Een gezonde werkplek, zowel thuis als op kantoor, wordt gefaciliteerd. Kom je bij ons werken, dan staan we natuurlijk garant voor een goede inwerkperiode zodat jij snel je weg vindt binnen onze organisatie. We roken niet bij de Hartstichting en streven een gezonde en actieve leefstijl na.

De Hartstichting is in 2022 voor de derde keer op rij verkozen tot beste werkgever in de categorie Goede Doelen en daar zijn wij trots op! Dit keurmerk is toegekend op basis van een beoordeling door onze medewerkers. Wij onderscheiden ons van andere werkgevers door te luisteren naar de feedback en ideeën van onze medewerkers om zo continu te verbeteren.

Wij zijn een inclusieve werkgever die alle medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen. Werk is een groot onderdeel van het leven. Het is dan ook logisch dat je veel tijd besteedt met jouw collega’s. Wij vinden het daarom belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij de Hartstichting en creëren een bedrijfscultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Vacature delen via:

Referentienummer:

22-29

Regio:

 • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd
Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

31-12-2022

Startdatum:

in overleg

Locatie:

Den Haag

Contactpersonen:

Fleur de Bruijn, teammanager Strategische Relaties

mobiel: +31 612680896

Kantooradres:

Prinses Catharina-Amaliastraat 10 2501 CH Den Haag