Iedereen een gezond hart. Voor nu én voor later.

Stagiair Communicatie

De Hartstichting is een toonaangevend gezondheidsfonds met een grote ambitie om bij te dragen aan oplossingen om harten gezond te houden, snelle hulp te bieden als iedere minuut telt, hartproblemen eerder op te sporen en steeds beter te behandelen. Al meer dan 55 jaar doen wij er alles aan om de harten van Nederland iedere dag te laten kloppen. We investeren in onderzoek en innovatie op het gebied van preventie en zorg. Maar net zo belangrijk vinden wij het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen. De sleutel tot succes is hierbij versnelling en betrokkenheid, van zowel het publiek als de zorgprofessionals en andere belangrijke stakeholders.

In 2023 hebben wij een leerzame, leuke en uitdagende meewerkstageplek beschikbaar voor een enthousiaste communicatieprofessional in opleiding. De stage wordt uitgevoerd vanuit ons kantoor in Den Haag, waarbij je de ruimte krijgt om ook deels vanuit huis te werken.

Wat maakt deze stage uitdagend?

Als stagiair Communicatie bij de Hartstichting is geen dag hetzelfde. Je hebt, onder begeleiding van een communicatieprofessional, een faciliterende rol binnen de organisatie, waarbij diverse teams een beroep kunnen doen op jouw kritische communicatieblik. Verder ben je bezig met het ontwikkelen van materialen voor verschillende campagnes en evenementen en neem je deel aan interessante teammeetings, waarbij jij je mening en input durft te geven. Super afwisselend dus!

Wat worden jouw taken?

Het specifieke takenpakket laten we graag open, omdat wij het belangrijk vinden dat we deze afstemmen op de stageopdracht vanuit jouw opleiding. Ook is het werkpakket afhankelijk van de periode wanneer je stage loopt binnen het team. We kunnen wel een overzicht geven van algemene werkzaamheden die je gaat uitvoeren:

• Teksten schrijven (nieuwsbrieven, webpagina’s, brochures)
  • Teksten en webpagina’s beoordelen en collega’s hierover adviseren
  • Geschikt beeldmateriaal zoeken voor materialen en webpagina’s
  • Sparren met collega’s over materialen van campagnes
  • Zelfstandig kleine communicatietrajecten ontwikkelen, begeleiden en coördineren

Wanneer is de stageperiode?

Omdat wij het gehele jaar volop bezig zijn met (het voorbereiden van) campagnes en onze corporate communicatie, kan de stage het gehele jaar plaatsvinden. Samen met jou bespreken we graag de mogelijkheden.

Wat vragen wij van jou?

• Je volgt een hbo- of wo-opleiding in de richting van communicatie en zit in je tweede of derde jaar
  • Je bent zelfstandig en gemotiveerd
  • De Nederlandse taal beheers je perfect in spraak en schrift
  • Met Microsoft Word, PowerPoint en Teams kun jij moeiteloos overweg

Wat bieden wij jou?

Een inspirerende stageplek met veel zelfstandigheid en afwisseling in een inspirerende werkomgeving. Je komt in een warm team terecht en krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Wij bieden een passende stagevergoeding en je hebt recht op vakantiedagen.

Meer weten?

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.hartstichting.nl

S22-02

Stage