Senior Projectmanager Eerder Opsporen

Heb jij affiniteit met hart- en vaatziekten? Wil jij met jouw kwaliteiten, gedrevenheid en ervaring bijdragen aan het realiseren van de ambities van de Hartstichting?

De Hartstichting heeft voor de komende jaren een stevige uitdaging geformuleerd om

risicofactoren voor hart- en vaatziekten en erfelijke aanleg eerder op te sporen, zo snel mogelijk te behandelen om schade door hart- en vaatziekten te beperken én zo effectief mogelijk te behandelen. De sleutel tot succes is hierbij: versnelling en betrokkenheid. We hebben ambitieuze doelen gesteld om bij het grote publiek sneller hart- en vaatziekten te voorkomen en schade te beperken. Om deze doelen te realiseren zijn wij voor ons team Eerder opsporen op zoek naar een:

Senior Projectmanager Eerder opsporen

32 uur per week, standplaats Den Haag

Over team Eerder Opsporen:

Het team Eerder Opsporen houdt zich bezig met bewustwording van twee van de belangrijkste risicofactoren van hart- en vaatzieken (bloeddruk en cholesterol) bij een breed publiek in Nederland. Samen met allerlei partners (branche- en koepelorganisaties, organisaties in zorg en welzijn, bedrijven, andere gezondheidsfondsen) willen we bereiken dat het jaarlijks meten van je bloeddruk en cholesterol de norm wordt om zo je hart gezond en sterk te houden.

Als Senior projectmanager Eerder opsporen werk je met experts op het terrein van cardiovasculair risicomanagement, marketing en communicatie, pers en woordvoering en campagnemanagement. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en realisatie van het programma dat meerdere in- en externe projecten omvat en levert een cruciale bijdrage aan de onderlinge afstemming van deze projecten. Daarbij zorg je dat deze optellen tot een succesvol resultaat. Je hebt en behoudt het overzicht van alle (deel)projecten en bewaakt de voortgang. Hiervoor heb je nauw overleg met de projectmanagers van alle (deel)projecten en externe partners en stakeholders. Je adviseert opdrachtgevers en management. Eventuele knelpunten signaleer je tijdig en je denkt actief mee over mogelijke oplossingsrichtingen.

Verder ben je verantwoordelijk voor het:

• Het inspelen op (maatschappelijke) ontwikkelingen, behoeften en ervaringen van de doelgroep (Nederlanders van 40 jaar en ouder) op het gebied van leefstijl en risicofactoren;
  • Bewaken van de aansluiting van de projectplannen bij de strategie en positionering van de Hartstichting;
  • Opstellen en afstemmen van roadmaps en projectplannen en het creëren van in- en extern draagvlak en betrokkenheid;
  • Realiseren, bewaken en het evalueren van de uitvoering van de projectplannen op basis van KPI’s;
  • Initiëren van projecten, samenstellen van projectteam(s), coachen en motiveren binnen de projectteam(s) en zorgen voor efficiënte en effectieve werkprocessen;
  • Bewaken van de begroting en (deel)budgetten.

Kortom: je managet het dagelijkse werk op een adequate en prettige manier, houdt het resultaat voor ogen en draait je hand niet om voor de complexiteit van het geheel.

Wie jij bent of wat bied jij?

• HBO+/WO werk- en denkniveau.
  • Senior projectmanager met aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare rol.
  • Resultaat– en oplossingsgerichte instelling waarbij je verschillende belangen op een goede manier weet af te wegen;
  • Je bent inventief en klantgericht en weet mensen te motiveren;
  • Je bent communicatief zeer sterk en kunt op verschillende niveaus communiceren.
  • Affiniteit met trajecten als eerder opsporen van risicifactoren bij leefstijl en/of hart-en vaatziekten is een pré.

• Een uitdagende, nieuwe functie in een team van enthousiaste collega’s, waarbij je veel initiatief kan nemen en je een belangrijke rol vervult in het realiseren van onze doelstellingen met in- en externe samenwerkingspartners.
  • De mogelijkheid om te werken in een ambitieuze en mensgerichte organisatie.
  • Een aanstelling op basis van een jaarcontract, met uitzicht op verlenging.
  • Een salaris tussen € 3.440,- en € 4.991,- bruto per maand, afhankelijk van relevante werkervaring.
  • 30 vakantiedagen en 22 vitaliteitsuren op basis van een fulltime aanstelling.
  • Eindejaarsuitkering, naast het wettelijk vakantiegeld.
  • Reiskostenregeling, gunstige pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en studiekostenregeling.

Uiteraard roken wij niet bij de Hartstichting en hebben wij aandacht voor een gezonde leefstijl.

Meer informatie:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sandra Bon,  Teammanager Eerder opsporen op telefoonnummer 06-46205657.

• Noord-Brabant
  • Utrecht