Hartstichting

Medewerker Projecten

 

 

Ben jij een energieke, positieve en zelfstandige projectmedewerker? Ben je praktisch, toegankelijk en resultaatgericht? En durf je je actief op te stellen bij de uitvoering van projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het team Spoed zoeken wij een:

Medewerker Projecten

  • Per direct
  • 32 uur per week

Wat ga je doen?     

Als Medewerker Projecten ondersteun je de twee Relatiemanagers en de Teammanager binnen het team Spoed bij de uitvoering van een breed palet aan projecten en voer je zelfstandig projectmatige werkzaamheden uit.

Aandachtsgebieden zijn reanimatie, werving en behoud van burgerhulpverleners en AED’s voor het landelijke oproepsysteem, en ondersteuning bij campagnes op het gebied van beroerte, hartinfarct en 112 bellen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:

het bijdragen aan de ontwikkeling van projectplannen en uitvoeren van projectactiviteiten;

het onderhouden van in- en externe relaties en zorgen voor een optimale samenwerking en communicatie met deze relaties bij de uitvoering van projecten;

het signaleren van knelpunten in de voortgang van een project, aandragen van oplossingen en deze na overleg ten uitvoer brengen;

het zelfstandig uitvoeren van en rapporteren over (deel)projecten.

Je voert deze taken uit in nauwe samenwerking met – en onder verantwoordelijkheid van – onze Relatiemanagers en Teammanager. Daarnaast werk je samen met specialisten uit andere teams binnen de Hartstichting. 

Wat vragen wij?

We zoeken iemand met:

HBO werk- en denkniveau, je hebt enige relevante werkervaring met projectmatig werken opgedaan.

Bereidheid om indien nodig buiten kantooruren te werken en in het land werkzaam te zijn.

Basiskennis van hart en vaatziekten, in het bijzonder van hartstilstand en reanimatie, of bereidheid tot scholing hierin.

Belangstelling voor (ontwikkelingen op) de aandachtsgebieden van het team.

Gedrevenheid om bij te dragen aan het verslaan van hart- en vaatziekten

Wat bieden wij?

In eerste instantie krijg je een aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op verlenging. Het salaris ligt tussen € 2.808 en € 3.935 bruto per maand bij een fulltime aanstelling (40 uur) en is afhankelijk van relevante werkervaring.

Onze organisatie:

De Hartstichting strijdt tegen hart en vaatziekten. Elke dag overlijden in Nederland meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten. Dat is onacceptabel. We financieren onderzoek, en geven voorlichting en steun aan patiënten. En we zetten ons als team in om meer levens te redden bij beroerte, hartinfarct en hartstilstand. Wij zijn gevestigd in Den Haag, stimuleren een gezonde leefstijl en uiteraard wordt er bij ons niet gerookt.

Meer informatie:

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Paul Huguenin, Teammanager Spoed, op p.huguenin@hartstichting.nl. Of met Michel van Eden, HRM adviseur, op telefoonnummer 070 – 315 55 55.

Wij willen u uitdrukkelijk verzoeken schriftelijk alleen te reageren via onze website en hiervoor niet het e-mail adres van de heer Huguenin te gebruiken.

 

 

 

Vacature delen via:

Regio:

  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Utrecht

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

11-02-2019

Startdatum:

14-01-2019

Kantoor adres:

Prinses Catharina-Amaliastraat 10 2496 XD Den Haag